Vertrek Zorroo directeur Daan Kerklaan

04-09-2024

Directeur Daan Kerklaan is per 1 juli volledig overgestapt naar ZoHealthy Leefstijl & Preventie. Na 15 jaar bij Zorroo richt hij zich nu volledig op het landelijk verder uitbouwen van leefstijl en preventie. Zijn directietaken bij Zorroo worden overgenomen door Maud Voermans.

We zijn ontzettend trots op wat Daan Kerklaan als medeoprichter van Zorroo voor onze zorggroep heeft betekend. Hij was altijd een voorloper in het implementeren van zorginnovaties. Een voorbeeld hiervan is de oprichting van ZorrooPLUS voor anderhalvelijnszorg. Daarnaast heeft hij veel inspanningen geleverd om de huisartsenspoedpost weer bij de huisartsen onder te brengen. In de loop der jaren heeft Daan een breed netwerk opgebouwd, zowel in onze regio als landelijk. We zullen hem missen!

Zorroo bedankt Daan van harte voor alles wat hij voor de zorggroep heeft gedaan. Zijn visie 👁️, daadkracht 💪🏼, betrokkenheid 🫶🏼 en humor 🤣 hebben Zorroo laten uitgroeien tot de zorggroep die het nu is. We hebben er alle vertrouwen in dat hij ZoHealthy tot een succes zal maken.

Bij deze wil ik u laten weten dat ik na 15 jaar bij Zorroo weg ga en mij volledig ga richten op ZoHealthy om het geheel van leefstijl en preventie verder uit te bouwen en landelijk aan te bieden.

De afgelopen 15 jaar heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt binnen Zorroo, de zorg en altijd in nauwe samenwerking met u. Met de een wat intensiever dan de ander, maar wel altijd in goede harmonie en met de blik vooruit. Zorroo heeft mooie innovatieve projecten tot een succes gemaakt en dat was niet zonder de inbreng en bijdrage van u tot stand gekomen.

Ik wil u dan ook heel erg danken voor de prettige samenwerking en de bijdragen aan het succes van Zorroo.

Mijn collega Maud Voermans zal, met ondersteuning van de bestuursleden van Zorroo, mijn taken overnemen binnen Zorroo en in de externe functies.

Ik ben vanaf 1 juli jongstleden al over naar ZoHealthy, maar zal de aankomende maanden nog het e.e.a. overdragen.

Als laatste wil ik de huisartsen en het bestuur van Zorroo, maar ook u heel erg danken voor het getoonde vertrouwen en het verhogen van mijn werkplezier.

Ik heb deze 15 jaar alles mogen ontdekken, ontwikkelen, implementeren en realiseren in alle vrijheid en vanuit een ondernemende strategie en visie, iets wat ik als heel erg waardevol heb ervaren, en ook essentieel is om impactvolle transformaties te verwezenlijken binnen de zorg. ”

Daan Kerklaan